• detail Iracionální muž - Blu-ray

Iracionální muž - Blu-ray
Tato položka již není dostupná!

Kúpou tohto produktu získate 6 bodů pre váš ďalší nákup.
Množstvo:
Strážny pes
Český názov:
Iracionální muž
Originál:
Irrational Man [USA, 2015]
Jazyk:
CZ dabing, CZ titulky
Zvuk:
český český 5.1, anglický anglický DTS-HD Master Audio 5.1
Titulky:
Dĺžka:
96 minut
Obraz:
16:9 2.40:1
Réžia:

Uznávaný profesor filozofie Abe Lucas (Joaquin Phoenix) je už viac ako rok citovo na dne. Nemôže písať, nemôže dýchať, nemôže si spomenúť na zmysel života, nemôže sa z ničoho tešiť. Nič, čo kedy vyskúšal, mu neprináša uspokojenie. Jeho jediným spoľahlivým priateľom je alkohol.



Abe prichádza učiť na vysokú školu v malom meste. Čoskoro sa zapletie s dvoma ženami. Osamelá profesorka Rita (Parker Posey) od neho očakáva, že ju zachráni z nešťastného manželstva. Jeho najlepšia študentka Jill (Emma Stone) sa stane jeho najbližšou priateľkou. Jill považuje Abeho rozorvanú umeleckú dušu a exotickú minulosť za neodolateľnú.



Je fascinovaná a priťahuje ju jeho labilita. Keď sa však Jill pokúsi premeniť ich priateľstvo na romantický vzťah, Abe ju rázne odmietne. Pri jednom obede Abe a Jill počujú zvláštny rozhovor medzi cudzími ľuďmi pri vedľajšom stole. Tento moment Abeho zmení a on si začne naplno užívať život. Jeho rozhodnutie zmeniť sa spustí reťaz udalostí, ktoré navždy ovplyvnia jeho, Ritu a Jill...


heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0,00
0 ks