• detail Sněžný kluk - Blu-ray
  • detail Sněžný kluk - Blu-ray
  • detail Sněžný kluk - Blu-ray
  • detail Sněžný kluk - Blu-ray
  • detail Sněžný kluk - Blu-ray
  • detail Sněžný kluk - Blu-ray

Sněžný kluk - Blu-ray
Tato položka již není dostupná!

Koupí tohoto produktu získáte 3 body na další nákup.
Strážny pes
Český názov:
Sněžný kluk
Originál:
Abominable [USA, 2019]
Jazyk:
CZ dabing, CZ titulky
Zvuk:
český český Dolby Digital 5.1, anglický anglický DTS-HD Master Audio 5.1
Titulky:
Dĺžka:
97 minut
Obraz:
16:9 1.85:1
Nosič (platforma):
Blu-ray
Čsfd:
75%

Dievča s exotickým menom Yi je typická tínedžerka, ktorá má problém zapadnúť, pretože buď nerozumie, alebo je pre svoje okolie strašne otravná. Útechu nachádza v bunkri na streche svojho domu, kde sa aspoň môže pozerať na svet s nadhľadom. Jedného dňa však vo svojom úkryte objaví obrovskú bielu chlpatú guľu, z ktorej sa vyliahne mladý yetti, Snehový chlapec, ktorého Yi začne volať Everest.





Nie je to náhoda, pretože najvyššia hora sveta je domovom týchto bájnych himalájskych príšer a mladý yetti si neželá nič iné, len sa tam vrátiť. Ale ako má tento mýtmi opradený tvor prekonať stovky kilometrov bez toho, aby si ho niekto všimol? Diskrétnosť je dôležitá aj preto, že ho prenasleduje nechutne bohatý zberateľ kuriozít Burnish, ktorý ho už raz chytil, kým nechal ujsť svojich neschopných zamestnancov.





Pomocnú ruku Everestu podáva práve Yi a jeho dvaja priatelia. Odmenou za ich odvážne rozhodnutie odprevadiť snehuliaka domov je napínavá cesta plná zábavy, dobrodružstva a zázrakov, ktorá vedie na najvyššie miesto na Zemi...


heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0,00
0 ks