• detail Vinnetou - Poslední výstřel - Blu-ray

Vinnetou - Poslední výstřel - Blu-ray
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

Kúpou tohto produktu získate 6 bodů pre váš ďalší nákup.
Strážny pes
Český názov:
Vinnetou - Poslední výstřel
Originál:
Winnetou III [Západní Německo / Jugoslávie, 1965]
Zvuk:
Titulky:
žádné
Krajina pôvodu:
NEM
Dĺžka:
89 minut
Obraz:
16:9 2.35:1
Réžia:

Hoci sa Vinnetou snaží dodržiavať dohody s americkou vládou, jeho kmeň neustále ohrozujú banditi, ktorí chcú zabrať jeho pôdu. Vinnetou a Old Shatterhand cestujú do Santa Fe, aby vyjednali mier priamo s guvernérom.



Ubezpečí ich o svojich zámeroch a požiada ich, aby odovzdali správu náčelníkovi Bieleho bizóna a požiadali ho, aby bol lojálny voči vláde, ktorá na oplátku sľúbi viac pôdy pre jeho kmeň. Zradný tajomník však prezradí obsah správy banditom, ktorí pripravujú provokácie vedúce k ozbrojenému konfliktu a vyvlastneniu indiánskej pôdy, a tí sa rozhodnú oboch poslov odstrániť. Vinnetou aj Old Shatterhand však atentátu uniknú, zatiaľ čo náčelník Apačov pokračuje v ceste a jeho biely brat sa vydáva po stopách atentátnikov.



Zatiaľ čo Vinnetou, prenasledovaný banditmi, uniká zo série nebezpečných situácií a neustále napreduje, Old Shatterhand odhaľuje zámery bandy, ktorá chce zabiť náčelníka Apačov a zmocniť sa územia jeho kmeňa, pretože tam boli objavené ložiská petroleja. Ponáhľa sa svojmu priateľovi na pomoc a telegraficky žiada guvernéra, aby poslal armádu na pomoc Apačom, proti ktorým sa banditi spojili s čivarským náčelníkom Bielym bizónom. Vinnetou sa však priateľovi zverí s predtuchou blížiacej sa smrti...


heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0,00
0 ks